Zodat loyalty
optimaal rendeert

Loyalty app, platform, integratie.
Passend bij jullie wensen.

Een onderscheidende loyalty app, aangepast aan jullie look & feel. Gebruiksvriendelijk voor iedere klant en toepasbaar op elk device. Een loyalty app ook, die naadloos integreert met de Boxplosive loyalty en engagement stack. En bovendien is gebaseerd op een standaardoplossing, wat financieel gezien veel aantrekkelijker is dan wanneer je een loyalty app vanaf scratch laat ontwikkelen, onderhouden en zelfstandig doorontwikkelt.

Profiteer van onze aanpak

Naast een whitelabel-app bieden wij je ook andere integratiemogelijkheden. Ontwikkel je bijvoorbeeld toch een maatwerk app? Of wil je alleen een aantal van onze modules gebruiken? Dan bieden wij de API’s voor integraties. Een loyalty app, platform en integratie: het zijn zulke oplossingen waarmee we loyalty omzetten in resultaat.
En dat op basis van een aanpak in vijf heldere stappen:

1. Kick-off

Laten we eerst verder kennismaken. Vertel ons meer over jullie organisatie. Over jullie behoeften, over jullie klant en doelgroep. Met een workshop komen we samen tot een heldere strategie en overkoepelend ontwerp voor jullie loyalty programma.

2. Concept

We diepen het ontwerp verder uit. Samen bepalen we hoe onze technologie straks naadloos aansluit bij jullie doelen. We omschrijven wat nodig is voor een soepele integratie van jullie loyaliteitsprogramma en geven zicht op de potentiële waarde ervan.

3. Implementatie

Tijd voor het design. Voor de integratie en configuratie, en de invoer van content en data. We ontwikkelen jullie loyalty platform en loyalty app, testen die in een eerste live-omgeving en zorgen er via trainingen voor dat je ze straks optimaal benut.

4. Launch

Jullie loyalty platform en loyalty app vormen vanaf nu de basis voor betekenisvolle en duurzame klantrelaties. In deze eerste weken na de lancering houden we bij hoe de app en het platform werken. Hoe verloopt de onboarding? Registreren mensen zich?

5. Loyalty conversie
optimalisatie

Ook na de lancering blijven wij uiteraard betrokken bij jullie loyalty conversie optimalisatie. We bieden support, evaluatie en finetuning. We verbeteren jullie oplossingen en activaties waar dat kan en verhogen zo samen continu jullie conversie. Nu én straks.

Neem
contact op

Haal met ons alles uit jullie loyaliteitsprogramma en breng conversie naar een hoger niveau. Jullie stap naar meer customer loyalty: we vertellen je graag meer.