Zet inzicht om in impact en optimaliseer elke conversie

Retailer of merk? Maak jullie impact transparant. Analyseer, optimaliseer en plan en laat zo een omnichannel-aanpak renderen. Overal en op elk moment, tijdens de hele klantreis.

Data en inzichten: concreet en compleet

Een succesvolle campagne is mooi, maar hoe behaal je die ook in de toekomst? Zonder data en inzichten blijft het gissen naar een antwoord. Dus maken we jullie impact glashelder. Gaan we aan de slag met gedetailleerde metingen, analyseren we de volledige omnichannel-aanpak en achterhalen we waar het beter kan. Zo komen we tot concrete data, voor elk kanaal. En wordt duidelijk hoe de talloze touchpoints zich verhouden tot sales, voor een helder plan van aanpak.

Retailer of merk? Krijg zicht op jullie impact

Ontdek als retailer of merk jullie kansen. Ga met ons aan de slag voor specifieke doelstellingen, gerealiseerd met een mix van kennis, tools en services.

Marketing automation

Krijg de juiste boodschap of promotie op het juiste moment, via het juiste kanaal bij de juiste klant. Zet via onze tool voor marketing automation omnichannel-campagnes op, identificeer segmenten en specifieke customer journeys en achterhaal de impact van campagnes via A/B-testen. Heb je al een tool voor marketing automation? Dan kun je ook alleen modules afnemen, voor bijvoorbeeld het versturen van pushberichten. Bovendien adviseren onze performance consultants je graag over de meest effectieve customer journey flows.

Dashboarding

Monitor en optimaliseer jullie programma of campagne via heldere dashboards. Inzichten komen concreet en overzichtelijk samen, zodat je in één oogopslag ziet waar je aan de slag kunt met verbeteringen. En kom je er niet uit? Weet dan dat onze performance consultants er ook zijn voor ondersteuning met betrekking tot de interpretatie van data.

Analytics en data science

Welke activaties leveren in welke fase van de klantreis het meest op? Welke digitale kanalen zet je wanneer in, waarmee spreek je elke gebruikersgroep optimaal aan? Het zijn vragen die we helpen beantwoorden, met analytics en data science. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van algoritmes. Of aan een extra verdieping in de analyse van een specifiek kanaal.

Communicatie­advies en consultancy

Loopt jullie programma of campagne? Weet dan welke doelgroep je wanneer moet benaderen. We helpen met onder andere het opzetten en optimaliseren van een marketingcommunicatiekalender, en zorgen er met consultancy voor dat onze technologie optimaal rendeert.

Trainingen en workshops

Een succesvol loyaliteitsprogramma, een promotiecampagne die volop rendeert: het valt of staat met het zicht op verbeteringen. Met de kennis waarmee je onze activaties en technologie optimaal voor jullie laat werken. Profiteer daarom van onze trainingen en workshops voor zowel jullie hoofdkantoor als winkelpersoneel. Jullie deelname verdient zich later dubbel en dwars terug.

Onderzoek

Betrek klanten bij jullie (retail)merk. Peil de klanttevredenheid, en zet feedback om in meer betrokkenheid en besteding. Hoe hoger de tevredenheid, hoe groter de loyaliteit, omzet en het engagement. We kunnen de feedback in-app en online ophalen en ook representatief onderzoek of usability-testen uitvoeren. De weg naar succes: samen zetten we ‘m breed in.

Klaar voor meer impact?

De interactie met de klant: laten we ‘m omzetten in waarde. Samen bereiken we meer impact en betere resultaten, samen maken we de customer journey persoonlijk, concreet en op maat. Waarom wachten? Dit is het moment!

Contact ons