Van klant
naar fan:
wij weten
hoe

Engagement voor de retail:
het is wat ons drijft.

Wij zijn Boxplosive. Aanjagers van digital engagement en customer loyalty. Partners voor retailers en consumer brands. We kennen de retail en weten dat organisaties voor meer klantbinding behoefte hebben aan een geïntegreerde aanpak. Daarom brengen we marketing, technologie en data heel bewust samen. En werken we voor jullie als een spin in het web. Gericht op meer impact, gefocust op engagement en loyalty op elk vlak.

Engagement ongrijpbaar?
Niet als je begrijpt hoe je de klantreis optimaal inricht.

Begonnen we in 2012 als technologiebedrijf voor de inzet van e-coupons, inmiddels zijn we vooral een partner in marketing, technologie en data. We versterken engagement en loyalty voor retailers en brands, houden continu oog voor de laatste trends en passen die ook toe. Zo vinden we ons telkens opnieuw uit. En brengen en houden we onze klanten voortdurend voorop.

Successen van de toekomst.

Uitgeleerd en uitgekeken zijn we nooit. Want hoewel we inmiddels een aardige track record hebben, staren we ons niet blind op successen uit het verleden. Liever gaan we met jullie voor innovatie, een onderscheidende aanpak en daarmee de loyalty best practices van de toekomst.

Wij hebben de expertise, ervaring en creativiteit voor het versterken van digital engagement en customer loyalty. Met die ervaring willen we inspireren. Innoveren ook, met bewezen technologie die als een speedboot de business van de klant versnelt. Om ook jullie organisatie die boost te geven: het is waar we voor staan. Het is waarom we doen wat we doen.

10 jaar
MarTech retailervaring

+50
campagnes

Passie voor
retail en merken

Gedreven
door innovatie

Zullen we
starten?

Maak jullie klant tot fan en boost de business. Het moment is daar, met blijven doen wat je altijd al deed komt geen retailer of brand verder. Neem contact op, we helpen je graag.