Promoties: laten we ze benutten voor jullie merk

Zet e-couponing slim in en de klant komt terug. Keer op keer.

Ga met ons voor een klant die koopt én terugkomt. Die betrokken wordt bij jullie merk en keer op keer ervaart dat jullie aanbod bij hem of haar past. Samen zorgen we voor promotie- en mediacampagnes die de CRM-data verdiepen en verbreden. Zo ontstaat inzicht in klantbehoeften, voor een omnichannel-aanpak die rendeert. En de technologie voor dat alles? Die is robuust. Betrouwbaar, veilig en – minstens zo belangrijk – heel gebruiksvriendelijk.

E-couponing en media.
Veelzijdig en effectief, voor een aanbod dat maximaal rendeert.

Connect, convert, engage: dat vraagt om passende promoties op elk moment. Dus zetten we de kracht van media veelzijdig in, benutten we via een afgewogen omnichannel-strategie elk gewenst touchpoint en halen we tijdens elke interactie alles uit instant messaging. Resulterend in de juiste boodschap, op het juiste moment en voor de juiste doelgroep, met een tone-of-voice die landt en een aanbod dat maximaal rendeert.

Meten, analyseren en optimaliseren. En dat alles voor engagement met de klant.

Het succes van een campagne is een kwestie van meten. Van analyseren en optimaliseren. Dus creëren we zicht op jullie klantgroep, en daarmee inzicht in merkvoorkeuren en consumenten- en koopgedrag. We zetten in op conversies tijdens de campagne – zoals awareness, clicks, productaankopen en follow-ups – en boosten engagement ook met productbeoordelingen. En de cost per acquisition (CPA)? Die maken we meetbaar tot op het verkooppunt, voor concreet zicht op verbeteringen.

Weten wat we nog meer doen?

Omdat jullie campagnes nu eenmaal vragen om het beste resultaat.

Soms is iets heel vanzelfsprekend. Gewoon, omdat het werkt. Robuust, veilig en efficiënt, zoals ook geldt voor onze technologie. Die biedt een overzichtelijke bundeling van gebruikers-, transactie- en winkeldata, en heeft zich al volop bewezen bij klanten in binnen- en buitenland. We voldoen met onze technologie aan de Europese privacywetgeving GDPR, ook zorgen we met realtime API’s voor een soepele integratie met andere systemen. Vertaal dat alles naar de praktijk, en je werkt met technologie die er simpelweg voor je is. En dat heel gebruiksvriendelijk, veilig en schaalbaar.

Neem
contact op

Maak vandaag nog werk van een customer journey die waarde toevoegt op elk moment. Van promoties naar engagement: dit is de basis voor jullie merk. En daarover vertellen we je graag meer.

Contact ons