Loyaliteits-
programma’s
voor meer
ambassadeurs

Loyale klanten: dat vraagt om de kracht van de juiste mix.

Een tevreden klant is mooi – maar niet genoeg. De retailers van nu werken toe naar loyale klanten, die zich verbonden voelen en online en offline de merkwaarde versterken. Hoe je die duurzame relaties realiseert? Met betekenisvolle content. Met data en inzichten die waarde toevoegen. Met eenvoudig te gebruiken technologie, en promoties die de consument in beweging zetten.

Die vier onderdelen: wij brengen ze optimaal samen. En zorgen zo voor loyaliteitsprogramma’s met impact en resultaat.

Content.
Gepersonaliseerd, via het juiste kanaal en op het beste moment.

Wie klantgedrag kan veranderen heeft goud in handen. Samen komen we tot een contentstrategie die customer loyalty optimaliseert. Denk aan digitaal sparen en promoties, waarmee de klant kan uitzien naar een passende incentive. Denk aan gepersonaliseerde content, die inspireert en naadloos aansluit bij elke fase van de customer journey. We laten klanten ervaren dat we ze begrijpen. Dat we er op elk moment voor ze zijn – vooraf en zeker ook ná elke aankoop.

Promoties: benut ze separaat of voor een loyaliteits­programma

Bied de consument meer gemak, waarde en relevantie met onze innovatieve e-couponing oplossing. Verras via vernieuwende advertentiemogelijkheden, en realiseer zo naast meer meetbare impact en verkoop een uitzonderlijke klantervaring. Met onze tool vergroten retailers de traffic naar de eigen site, en zetten ze tegelijkertijd in op conversie naar een fysiek winkelbezoek. Zo ontstaat voor iedere consument een omnichannel klantervaring op maat, waarin digitale en fysieke winkelervaringen geïntegreerd, snel en eenvoudig samenkomen. Dat zorgt voor nieuwe inkomstenbronnen, naast premium advertentiemogelijkheden voor merken én het meetbaar maken van zowel instore als online verkoopactiviteiten.

Kortom, met e-couponing zetten we in op een effectievere samenwerking tussen retailers én merken.

Benieuwd hoe we dat ook voor merken doen?

Zet data en inzichten om in maximaal resultaat

Werk met ons toe naar loyaltyprogramma’s en campagnes die optimaal renderen. Maak digitale resultaten inzichtelijk en meetbaar en ontdek welke activaties op welk moment het meeste effect hebben. Krijg zicht op wanneer welk digitaal kanaal het beste werkt, benut de impact van personalisatie, targeting en segmentatie en vergroot zo jullie ROI. Het potentieel van spaarmechanismes, promoties en rewards: we benutten het met meten, analyseren en optimaliseren. En zetten zo conversie om in waarde, voor maximaal resultaat.

Benieuwd hoe we dat voor retailers doen?

De technologie voor een doeltreffend loyalty en engagement platform

Onze technologie heeft zich de afgelopen jaren bewezen bij tal van klanten in binnen- en buitenland. We voldoen ermee aan de Europese privacywetgeving GDPR en bieden een betrouwbaar loyalty en engagement platform, waarin gebruikersdata, transactiedata en winkeldata overzichtelijk samenkomen. Realtime API’s zorgen daarnaast voor een flexibele koppeling met systemen voor POS, e-commerce en CRM. Apps, gamification en campagnes voor digitaal sparen: onze technologie biedt retailers de veelzijdige basis.

Onze partners:

Neem
contact op

Haal met ons alles uit jullie loyaliteitsprogramma en promoties en breng conversie naar een hoger niveau. De stap naar meer customer loyalty: we vertellen je graag meer.

Contact ons