Zodat loyalty
optimaal rendeert

Een loyalty- en retailapp ineen.
Een platform en de integratie.
En dat alles op maat.

Een onderscheidende loyalty- en retailapp ineen. Aangepast aan jullie look & feel, gebruiksvriendelijk en toepasbaar op elk device. Een app ook, die naadloos integreert met zowel de Boxplosive loyalty en engagement stack als ook jullie e-commerceomgeving. En die bovendien is gebaseerd op een standaardoplossing, wat financieel gezien veel aantrekkelijker is dan wanneer je een app vanaf scratch laat ontwikkelen, onderhouden en zelfstandig doorontwikkelt.

Profiteer van onze aanpak

Naast een whitelabel-app bieden wij je ook andere integratiemogelijkheden. Ontwikkel je bijvoorbeeld toch een maatwerk app? Of wil je alleen een aantal van onze modules gebruiken? Dan bieden wij de API’s voor integraties. Een loyalty- en retailapp ineen, een platform en de integratie: het zijn zulke oplossingen waarmee we loyalty en promoties omzetten in resultaat.

En dat op basis van een aanpak in vijf heldere stappen:

1. Kick-off

Laten we eerst verder kennismaken. Vertel ons meer over jullie organisatie. Over jullie behoeften, over de klant en doelgroep. Met een workshop komen we samen tot een heldere strategie en overkoepelend ontwerp voor het loyalty programma.

2. Concept

We diepen het ontwerp verder uit. Samen bepalen we hoe onze technologie straks naadloos aansluit bij jullie doelen. We omschrijven wat nodig is voor een soepele integratie van het loyaliteitsprogramma en geven zicht op de potentiële waarde ervan.

3. Implementatie

Tijd voor het design. Voor de integratie en configuratie, en de invoer van content en data. We ontwikkelen jullie loyalty en engagement platform en app, testen die in een eerste live-omgeving en zorgen er via trainingen voor dat je ze straks optimaal benut.

4. Launch

Jullie platform en app vormen vanaf nu de basis voor betekenisvolle en duurzame klantrelaties. In deze eerste weken na de lancering houden we bij hoe de app en het platform werken. Hoe verloopt de onboarding? Registreren mensen zich?

5. Loyalty live

Ook na de lancering blijven wij uiteraard betrokken bij jullie loyalty conversie optimalisatie. We bieden support, evaluatie en finetuning. We verbeteren jullie oplossingen en activaties waar dat kan en vergroten zo continu de impact van conversie. Nu én straks.

Neem
contact op

Haal met ons alles uit jullie loyaliteitsprogramma en breng conversie naar een hoger niveau. De stap naar meer customer loyalty: we vertellen je graag meer.

Contact ons