Onze technologie: de basis voor retailers en merken

De technologie voor jullie rendement en groei: we hebben er met ons SaaS-platform voor loyalty, promoties en engagement alle kennis voor in huis. Zo ondersteunen we jullie optimaal. Altijd, op elk vlak.

Omnichannel. Betrouwbaar.
En inzetbaar zoals jij dat wilt.

Rendement en groei voor winkels en e-commerce vragen om een krachtige en volledige basis. Dus zorgen wij daarvoor, met een omnichannel ervaring. Aangeboden als Software-as-a-Service (SaaS), dat draait op het Microsoft Azure cloudplatform en modulair is opgebouwd. Waardoor jij eenvoudig de onderdelen kiest die aansluiten bij jullie architectuur en wensen.

Kortom, groeit jullie bedrijf? Dan groeit onze technologie met jullie mee. En dat als een open, API-centric platform, dat soepel integreert met jullie marketing en IT-stack en om de paar weken een nieuwe productrelease omvat. De kracht van state-of-the-art technologie: we laten ‘m je graag ervaren. Schaalbaar, veilig en robuust.

Jaag met onze technologie digital engagement, promoties en customer loyalty aan.

Laat je ondersteunen door een breed pakket aan out-of-the-box features.

Loyalty engine

Off the shelf inzetbaar. Benut onze ervaring met uitgebreide fysieke en digitale spaarprogramma’s voor retailers. En dit in combinatie met een ruime variatie aan spaar- en beloningsregels, loyalty-mechanismes en vergaande klantdifferentiatie.

Promotion engine

Versterk jullie omni-channel klantervaring met gepersonaliseerde promoties. De variatie aan kortingsregels is groot en maakt personalisatie op grote schaal en met hoge volumes breed inzetbaar voor verschillende klantgroepen.

Dataplatform

Ons dataplatform is jullie startpunt voor een compleet klantbeeld. Realtime beschikbaar, met alle data op één plek. En dit met uiteraard de hoogste standaarden voor de bescherming en schaalbaarheid van data.

POS-integratie

Benut ons track-record voor gerealiseerde en stabiele kassa-integraties voor winkels en e-commerce. Laat de technologie de punten en kortingen voor klanten realtime en in hoge volumes berekenen en profiteer van bestaande integraties met gerenommeerde kassaleveranciers.

Content Management System (CMS)

Beheer zelf eenvoudig alle content van jullie tiers, spaarkaarten en puntensaldo. Doe hetzelfde voor gepersonaliseerde promoties, video, tekst en animatie en regel ook het klantsupport. Zo behoud je het overzicht.

Mobile app en web

Laat je onze whitelabel-app aanpassen aan jullie huisstijl? Of ga je voor integratie ter ondersteuning van jullie eigen app of progressive web app (PWA)? Wat je ook kiest: de mogelijkheden zijn even veelzijdig als efficiënt.

Marketing automation

Altijd en overal de juiste klantervaring. Op het juiste moment, via het kanaal dat het beste past. En dat alles in één geïntegreerde marketingoplossing, met daarbij de keuze uit kanalen zoals de eigen app, e-mail of sms.

Gamification

Benut de kracht van zero- en first-party data door games omnichannel te vertalen naar jullie activatieprogramma. Maak het merk fun, versterk de naamsbekendheid en werk zo toe naar meer engagement.

Dashboarding

Verkrijg nieuwe inzichten door jullie programma of campagne via heldere dashboards te monitoren. Alles in één oogopslag bijeen: interpreteer de juiste data en verbeter de besluitvorming.

Meer weten over onze technologie?

Ontwikkel. Test. En haal zo álles uit onze technologie.

Maak in een testomgeving kennis met onze oplossingen, inclusief documentatie en uitleg. Onze developers portal biedt je een gebruiksvriendelijke en realtime omgeving, waar je direct aan de slag kunt met ontwikkelen en testen. Bovendien zijn API’s er online beschikbaar. Ontdek hoe je laagdrempelig de rollen en rechten toekent die passen bij jullie organisatie en leer hoe je onze technologie flexibel en schaalbaar inzet. Alle benodigde ins & outs: je hebt ze binnen de kortste keren paraat.

Ervaar de impact van high-end oplossingen

Ons platform is API-centric, als basis voor snelle en soepele integraties met bijvoorbeeld jullie CRM, CDP, kassasysteem of e-commerce. Ook is het online beschikbaar, waardoor je altijd toegang hebt tot jullie campagne of programma. En onderhoud en upgrades? Daarvoor zorgen wij. We zijn er voor support en beheer, met de afspraken over bijvoorbeeld back-ups, RTO en RPO duidelijk omschreven in gedetailleerde SLA’s. Bovendien zorgt onze jarenlange ervaring ervoor dat we

data optimaal kunnen beschermen. We verliezen safety & compliance nooit uit het oog. Onze technologie is GDPR-proof, ondergaat geregeld externe penetratietesten en levert 99,995% uptime.

Ontdek hoe retailers en merken onze oplossingen benutten

Vraag een demo aan

Vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact ons