Kom jij ons
versterken?

Digitaal sparen, apps, gamification: laten we ze omzetten in resultaat.

Jij kent alle ins & outs binnen jouw vakgebied. Je hebt de expertise waarop wij kunnen vertrouwen en weet jouw kennis in te zetten voor klantervaringen met impact. Of het nu gaat om digitaal sparen of promoties. Om apps, innovatieve advertentiemogelijkheden of gamification: jij zet ze om in beleving en interactie waarin klanten zich herkennen. Waardoor ze zich gewaardeerd voelen en waarmee ze zich identificeren. Gaat dit over jou? En is het tijd voor een volgende stap? Check onze vacature(s) en laat van je horen. We maken graag kennis met je.

Ga met ons voor impact. Onze klant wacht op jou.

Het komt voor retailers en merken meer dan ooit aan op échte verbinding. Op engagement en loyalty, voor een klant die blijft. Je begrijpt: om retailers en merken daarbij te helpen is dynamisch, uitdagend en afwisselend. De kracht van oplossingen zoals digitaal sparen en innovatieve advertentiemogelijkheden, de impact van apps, promoties en gamification: wij laten die onze klanten maar wát graag ervaren. Doe je mee?

Stuur ons
jouw open
sollicitatie

Bij Boxplosive draait het om plezier in je werk. Om de drive om samen met je collega’s, vanuit ieders expertise, te inspireren en innoveren voor meer klantbetrokkenheid. Benieuwd naar onze wereld? Kom werken bij Boxplosive. Kennismaken doen we graag!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

    Contact ons