Boxplosive zoekt een:

Sales stagiair(e)

MEERWERK / AFSTUDEER STAGIAIR(E) SALES:

Ben jij klaar om aan de slag te gaan binnen de loyalty wereld? Wil jij onderdeel zijn van een groeiend team waarbij gezelligheid, uitdaging en innovatie op nummer 1 staan? Of ben je gewoon nieuwsgierig waar wij mee bezig zijn en wie wij zijn? Lees dan verder.

Wie zijn we?

Wij zijn Boxplosive. Aanjagers van digitale betrokkenheid en klantloyaliteit. Partners voor retailers en consumentenmerken. Wij kennen de retail en weten dat organisaties voor meer klantenbinding behoefte hebben aan een geïntegreerde aanpak. Hiervoor brengen we marketing, technologie en data heel bewust samen. Met behulp van onze loyaliteitsprogramma’s veranderen klanten in ambassadeurs. Dit doen we o.a. o.a. voor Blokker, Etos, Ritchies en Jan Linders.

Wat ga je doen?

Boxplosive wil komend jaar uitbreiden naar omringende landen, waaronder de Duitse markt. We zien daar nieuwe mogelijkheden voor onze loyaliteitsprogramma’s.
Hiervoor is het belangrijk dat in samenwerking met het Salesteam in kaart wordt gebracht wie in Duitsland de belangrijkste spelers zijn in de retailmarkt(Food en Non-Food).

Jouw taken hierin:

▪ de huidige situatie in Duitsland in kaart brengen

▪ trends en ontwikkelingen in deze markt

▪ potentiële afnemers en partners in kaart brengen (marktonderzoek).

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en natuurlijk de eisen vanuit jouw opleiding!

Waar ga je dat doen?

Bij Boxplosive, aanjagers van digitale betrokkenheid en klantloyaliteit. Partners voor retailers en consumentenmerken. Wij kennen de retail en weten dat organisaties voor meer klantenbinding behoefte hebben aan een geïntegreerde aanpak. Hiervoor brengen we marketing, technologie en data heel bewust samen. Met behulp van onze loyaliteitsprogramma’s veranderen klanten in ambassadeurs. Dit doen we o.a. voor Blokker, Etos en Jan Linders.

Wat bieden we jou?
  • een mooie stageplaats, voor 32-40 uur per week
  • een stagevergoeding
  • een innovatief bedrijf, met korte lijnen en een hoog kennisniveau
  • een leuke werkplek op kantoor, afgewisseld met thuiswerken
  • gezellige (kantoor)borrels en andere leuke activiteiten met je collega’s!
Wat verwachten we van jou?
  • bezig met de marketing/sales studie, zoals Commerciële Economie, op een HBO-opleiding
  • beheersing van de Engelse en Duitse taal
  • een teamplayer
  • creatief en innovatief
  • zelfstandig kunnen werken
Wil je meer weten?

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen en heb je interesse in een gesprek? Vul onderaan je gegevens in en we gaan graag met je in gesprek over onder andere wat jouw wensen zijn!

Stuur ons
jouw sollicitatie

Bij Boxplosive draait het om plezier in je werk. Om de drive om samen met je collega’s, vanuit ieders expertise, te inspireren en innoveren voor meer klantbetrokkenheid. Benieuwd naar onze wereld? Kom werken bij Boxplosive. Kennismaken doen we graag!

Contact ons