Partner in
e-couponing, voor de impact van jullie merk

Versterk en veranker merkloyaliteit. Samen maken we omnichannel marketingactiviteiten meer dan effectief. Benieuwd hoe we dat doen?

De power van
e-couponing:
van touchpoints naar engagement

Verliep de customer journey ooit zo divers? Juist nu, in een tijd met zoveel kanalen, is de klant haast overal. Dus helpen wij merken daarop te anticiperen. Verrijk met onze marketingtools de waarde van elke klantinteractie, kom sneller in contact met de individuele consument en zet ze via digitale promoties sneller aan tot meetbare aankopen. Optimaliseer de klantervaring, blijf de klant betrekken en vergroot zo de merkloyaliteit. En dat keer op keer, met een klantreis waarin alles effectief samenkomt.

Data en media voor een klant die blijft

De kracht van e-couponing: we laten ‘m jullie graag ervaren. Optimaliseer klantinteracties met een afgewogen combinatie van media en instant messaging en vergroot de impact van campagnes. Analyseer met ons hoe die nóg beter converteren, krijg zicht op nieuwe kansen en werk zo toe naar een omnichannel-strategie waarmee je geen touchpoint mist. De klanten van vandaag? Wie e-couponing slim inzet maakt ze tot de klanten van morgen – en erna.

Klaar voor een effectieve strategie?

Een boost voor
engagement.

De power van e-couponing en innovatieve advertentiemogelijkheden werken voor elk merk. Dus, zullen we starten? We hebben er als one-stop-shop alles voor in huis.

Promoties en media

Innovatieve advertentiemogelijkheden, instant messaging en klantervaringen op maat. En dat alles gevat in een rijke omnichannel-strategie. Dit is de weg naar meer engagement.

Data & Insights

Krijg zicht op merkvoorkeuren en consumenten- en koopgedrag. Benut elke interactie en conversie, zet in op betrokkenheid en verlaag de cost per acquisition (CPA).

Technologie

Schaalbaar en veilig, flexibel en robuust. Gemaakt voor gemak en ontwikkeld voor een platform waarop promotie- en mediacampagnes optimaal renderen.

Klaar voor
meer impact?

De interactie met de klant: laten we ‘m omzetten in waarde. Samen bereiken we meer impact en betere resultaten, samen maken we de customer journey persoonlijk, concreet en op maat. Waarom wachten? Dit is het moment!

Contact ons