Boxplosive zoekt een:

Sales Account Manager

Sales Account Manager :

“Het is de ambitie van Boxplosive om de komende jaren substantieel te groeien. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we EXPERTS voor nodig. Ben jij die EXPERT waarna we op zoek zijn? Lees dan verder.

Wat betekent werken bij Boxplosive?

Aanjagers van digitale betrokkenheid en klantloyaliteit. Partners voor retailers en consumentenmerken. Een uitdaging in de arbeidsmarkt op gebied van ICT, jouw belangrijkste taken?! Actief bezig met het uitbouwen van de huidige relaties en het ontwikkelen van nieuwe relaties binnen de Benelux en Duitsland.

Wat ga je doen?

Na een inwerkperiode ken je alle ins and outs van onze implementatiestrategieën, concepten en de oplossingen die we daarmee voor onze klanten realiseren. Je bent erop gericht om klantrelaties te ontwikkelen, te onderhouden en langdurig aan Boxplosive te binden. Jouw opdracht draagt direct bij aan het verwezenlijken van onze ambitie.

Bij het realiseren van jouw doelstellingen werk je nauw samen met een diversiteit aan collega’s. Op de eerste plaats met de directie. De functie van Sales accountmanager betreft een nieuwe rol, waarvan de werkzaamheden nu voor een groot deel door de directie wordt ingevuld. Daarnaast heb je intensief contact met de Product Owner, samen met hem vertalen jullie signalen uit de markt naar concrete acties. Heb je een succesvolle deal gesloten dan zorg er samen met de Implementatie Specialist ervoor dat de oplossing naar volle tevredenheid bij de klant wordt geïmplementeerd. Na een succesvolle implementatie draag je de klant met een gerust hart over aan je collega van support.

Wat breng je daarvoor mee?

Je weet hoe het spel gespeeld wordt binnen Retail en binnen marketing en beheerst alle facetten van het salesproces. Je voelt je lekker bij het aanboren van netwerken, het doen van een voorstel en het onderhandelen, maar bovenal het sluiten van een geslaagde deal.

Door je professionele en representatieve houding voel jij jezelf comfortabel in de samenwerking met nationale en internationale bedrijven en weet je te schakelen met senior management.

Daarnaast beschik je over:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau, een opleiding in commerciële richting, en je weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden;
 • Aantoonbare ervaring binnen marketing, digitaal en retail binnen een B2B omgeving;
 • Sterke commerciële drive, je krijgt zaken voor elkaar, denkt in kansen, houdt van onderhandelen en je hebt een sterke wil om te scoren;
 • Empathisch vermogen, je voelt de wensen en beweegredenen van een klant en andere stakeholders goed aan en bedenkt hoe je daarop kunt aanhaken;
 • Down to earth: je bent bereid om in de ‘modder’ te staan;
 • Goede beheersing van het Nederlands, Engels en Duits in woord en geschrift
Wat krijg je daarvoor terug?

Het is de ambitie van Boxplosive om de komende jaren substantieel te groeien. Dit willen we bereiken door onze unieke, klantgerichte propositie verder te ontwikkelen voor de bestaande Retail markt in Nederland en deze uit te bouwen naar België, Luxemburg en Duitsland. Wij onderscheiden ons in de markt door Content, Tech en Services te combineren. Immers, technologie op zichzelf creëert geen betrokkenheid. Content op zichzelf creëert geen stimulans. En, services op zichzelf creëert geen loyaliteit.

Wij snappen dat jij niet alleen die gewaardeerde collega bij Boxplosive bent. Je hebt verschillende rollen in het leven en daar horen keuzes bij. Wij bieden je de mogelijkheid die arbeidsvoorwaarden te kiezen die voor jou belangrijk zijn. Denk aan het bijkopen van extra vakantiedagen en flexibele werktijden. Hoe je dit het best kunt invullen, daarover maak je met je leidinggevende en collega’s afspraken, zodat je je werkritme aan kunt passen aan je privé-wensen. Daar horen natuurlijk een thuiswerkvergoedingen voor internet en een goede werkplek bij.

 • Een innovatief bedrijf waar onze klanten en onze medewerkers gezamenlijk op nummer 1 staan;
 • Platte structuur, korte lijnen, hoog kennisniveau en alle expertise in eigen hand;
 • Een competitief salaris;
 • 26 vakantiedagen op basis van een werkweek van 40 uur;
 • Ruimte om jezelf continue te blijven ontwikkelen, hiervoor is een opleidingsbudget beschikbaar;
 • Lease-auto, bedrijfslaptop en telefoon;
 • En, nu de situatie het weer toelaat gezellige (kantoor)borrels, het jaarlijks kerstdiner en andere leuke activiteiten met je collega’s!
Gaat dit bovenstaande over jou? Ben je enthousiast geworden? En is het tijd voor een volgende stap?

Mooi!! Dan maken we graag kennis met je. Neem hiervoor contact met ons op via hr[@]boxplosive.nl en vermeldt voor welke vacature je solliciteert. Een cv en motivatiebrief mag, maar is niet noodzakelijk. Het belangrijkste is om met elkaar in contact te komen. En daarna … laten we gaan samenwerken!!!

Werving & selectiebureau, consultancy en/of detacheringsbureau?

We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken al onze kandidaten rechtstreeks. We begrijpen dat jullie, als intermediair, de kandidaten onze posities willen voorleggen en willen bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op onze vacatures zullen als directe sollicitaties worden behandeld.

Stuur ons
jouw sollicitatie

Bij Boxplosive draait het om plezier in je werk. Om de drive om samen met je collega’s, vanuit ieders expertise, te inspireren en innoveren voor meer klantbetrokkenheid. Benieuwd naar onze wereld? Kom werken bij Boxplosive. Kennismaken doen we graag!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Contact ons