Boxplosive zoekt een:

Test Automation Engineer

Test Automation Engineer :

“Het is de ambitie van Boxplosive om de komende jaren substantieel te groeien. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we EXPERTS voor nodig. Ben jij die EXPERT waarna we op zoek zijn? Lees dan verder.

Wie zijn we?

Wij zijn Boxplosive. Aanjagers van digitale betrokkenheid en klantloyaliteit. Partners voor retailers en consumentenmerken. Wij kennen de retail en weten dat organisaties voor meer klantenbinding behoefte hebben aan een geïntegreerde aanpak. Hiervoor brengen we marketing, technologie en data heel bewust samen. Met behulp van onze loyaliteitsprogramma’s veranderen klanten in ambassadeurs. Dit doen we o.a. voor Blokker, Etos, Ritchies en Jan Linders.

Wat ga je doen?

Als Test Automation Engineer draag je bij aan de ontwikkeling van innovatieve loyaliteitsoplossingen. Je bent verantwoordelijk voor de teststrategie en het ontwerpen en uitvoeren van het agile testproces. Je werkt nauw samen met je collega’s binnen het development team, dat bestaat uit Front-end en Back-end Developers, een collega Tester en een Solutions Architect. Jullie zijn zelfsturend; je kunt dus rekenen op korte lijnen, geen bureaucratie en veel regie op je eigen werk.

Jouw doel als Test Automation Engineer is om bugs te signaleren en in kaart te brengen, maar bovenal om ze te voorkomen en te zorgen dat de softwareproducten aansluiten op de wensen van de (interne en externe) klanten. Jouw werkzaamheden resulteren in de beste gebruikerservaring voor de eindgebruiker. Het testproces geef je vorm door een uitgebalanceerde combinatie van vaste automatische testen en steekproefsgewijze testen. Hierbij ben je gefocust op de functionele correctheid en performance van de software, webservices, apps en webpagina’s. Je analyseert testresultaten, signaleert de risico’s en maakt een inschatting wat de impact is van de gesignaleerde fouten. Op basis van de analyse weet jij wanneer specifieke testen noodzakelijk zijn. Je speelt een belangrijke rol in de feedbackloop richting het scrum team, zodat er tijdens het ontwikkelproces ruimte is om tijdig bij te sturen.

Wat breng je daarvoor mee?
 • Ruime ervaring als Test Automation Engineer in een product georiënteerde organisatie.
 • Het opzetten van een framework voor testautomatisering heeft voor jou geen geheimen. Je zorgt hierbij steeds voor een juiste balans tussen schaalbaarheid en onderhoudbaarheid van het agile testproces.
 • Daarnaast weet je om te gaan met het spanningsveld tussen de tijd die het duurt om regressietests te draaien en het risico dat door de tests wordt afgedekt. Je kent hierbij de belangen, weegt deze tegen elkaar af en adviseert en beslist hierover.
Daarnaast beschik je over:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met de Agile werkwijze en het werken binnen een scrum team;
 • Ervaring met verschillende testmethodieken en testtools (bij voorkeur Katalon en Specflow);
 • Ervaring met .NET, .NET core en C#.
 • Kennis van Microsoft Azure en/of Microsoft Azure DevOps is een pré.
 • Uitstekende kennis van de Engelse en Nederlandse taal.
Ons aanbod

Wij snappen dat jij niet alleen die gewaardeerde collega bij Boxplosive bent. Je hebt verschillende rollen in het leven en daar horen keuzes bij. Wij bieden je die arbeidsvoorwaarden die voor jou belangrijk zijn.

Je krijgt bij ons:
 • Een mooie job, voor 32-40 uur per week;
 • Een innovatief bedrijf waar onze klanten en onze medewerkers gezamenlijk op nummer 1 staan;
 • Een platte structuur, korte lijnen en hoog kennisniveau;
 • Een competitief salaris. Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau;
 • 26 vakantiedagen (op full-time basis) en de mogelijkheid om vier vakantiedagen extra in te kopen;
 • Afwisselend thuis- en op kantoor werken; regelmatig je collega’s in levenden lijve te zien is ook belangrijk;
 • Ruimte om jezelf continue te blijven ontwikkelen om up to date te blijven van de nieuwste technologieën en tools;
 • En, nu de situatie het weer toelaat gezellige (kantoor)borrels, het jaarlijks kerstdiner en andere leuke activiteiten met je collega’s!
Gaat dit bovenstaande over jou? Ben je enthousiast geworden? En is het tijd voor een volgende stap?

Mooi!! Dan maken we graag kennis met je. Neem hiervoor contact met ons op via hr[@]boxplosive.nl en vermeldt voor welke vacature je solliciteert. Een cv en motivatiebrief mag, maar is niet noodzakelijk. Het belangrijkste is om met elkaar in contact te komen. En daarna … laten we gaan samenwerken!!!

Werving & selectiebureau, consultancy en/of detacheringsbureau?

We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken al onze kandidaten rechtstreeks. We begrijpen dat jullie, als intermediair, de kandidaten onze posities willen voorleggen en willen bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op onze vacatures zullen als directe sollicitaties worden behandeld.

Stuur ons
jouw sollicitatie

Bij Boxplosive draait het om plezier in je werk. Om de drive om samen met je collega’s, vanuit ieders expertise, te inspireren en innoveren voor meer klantbetrokkenheid. Benieuwd naar onze wereld? Kom werken bij Boxplosive. Kennismaken doen we graag!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Contact ons