Boxplosive zoekt een:

Developer

Developer :

“Het is de ambitie van Boxplosive om de komende jaren substantieel te groeien. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we EXPERTS voor nodig. Ben jij die EXPERT waarna we op zoek zijn? Lees dan verder.

Wie zijn we?

Wij zijn Boxplosive. Aanjagers van digitale betrokkenheid en klantloyaliteit. Partners voor retailers en consumentenmerken. Wij kennen de retail en weten dat organisaties voor meer klantenbinding behoefte hebben aan een geïntegreerde aanpak. Hiervoor brengen we marketing, technologie en data heel bewust samen. Met behulp van onze loyaliteitsprogramma’s veranderen klanten in ambassadeurs. Dit doen we o.a. o.a. voor Blokker, Etos, Ritchies en Jan Linders.

Wat ga je doen?

Als Developer vervul je een belangrijke rol in de verdere groei van onze organisatie. Je bent met je mede developers verantwoordelijk voor het uitbreiden en verbeteren van ons loyaliteitsplatform en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Dit doe je in een .NET omgeving met een SQL Server database en gebruikmakend van moderne technologieën (Microsoft Azure en andere cloud oplossingen). Je denkt actief mee bij het bepalen van de toekomstvisie over de inrichting van het platform.

Je werkt nauw samen met je collega’s binnen het development team. Deze bestaat uit Front-end en Backend Developers, Testers en een Solutions Architect. Jullie zijn zelfsturend; je kunt dus rekenen op korte lijnen, geen bureaucratie en veel regie op je eigen werk.

Hoe ga je dat aanpakken?

Tijdens de stand-up geef jij aan wat de stand van zaken is van de onderdelen waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je informeert je collega’s wat er voor die dag op het programma staat. Als team coördineren jullie de uit te voeren werkzaamheden van de Backlog. Bij het schrijven van code houd je automatisch rekening met de impact op de performance (snelheid, schaalbaarheid, veiligheid, onderhoudbaarheid) van het platform. Maar voordat je gaat developen, lever jij jouw bijdrage aan het schrijven van de specificaties voor de nieuwe functionaliteiten.

In de scrum-meetings denk je (pro)actief mee over het uit te voeren onderhoud en de doorontwikkeling van onze oplossingen. Hierbij gebruik je jouw kennis van al bestaande mogelijkheden in de markt. En als je verbeteringen signaleert met betrekking tot het developmentproces, communiceer je dat met je collega’s, zodat jullie hier actief mee aan de slag kunnen gaan.

Wat breng je daarvoor mee?

Je bent ambitieus, denkt in oplossingen en wordt graag uitgedaagd om het onmogelijke mogelijk te maken. Met je development skills ben je instaat om echt impact te maken.

Je blijft op de hoogte van de veranderingen en nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied. Je kan zelfstandig werken maar kan je in teamverband ook laten gelden. Je bent kritisch op je eigen werk en neemt geen genoegen met de half werk.

Daarnaast beschik je over:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met de Agile werkwijze en het werken binnen een scrum team;
 • Ervaring met .NET, .NET core en C# en REST API’s;
 • Kennis van Microsoft Azure en/of Microsoft Azure DevOps;
 • Ervaring met verschillende testmethodieken (Katalon, SpecFlow);
 • Uitstekende kennis van de Engelse en Nederlandse taal.
Ons aanbod

Wij snappen dat jij niet alleen die gewaardeerde collega bij Boxplosive bent. Je hebt verschillende rollen in het leven en daar horen keuzes bij. Wij bieden je die arbeidsvoorwaarden die voor jou belangrijk zijn.

Je krijgt bij ons:
 • Een mooie job, voor 32-40 uur per week;
 • Een innovatief bedrijf waar onze klanten en onze medewerkers gezamenlijk op nummer 1 staan;
 • Een platte structuur, korte lijnen en hoog kennisniveau;
 • Een competitief salaris. Afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau;
 • 26 vakantiedagen (op full-time basis) en de mogelijkheid om vier vakantiedagen extra in te kopen;
 • Afwisselend thuis- en op kantoor werken; regelmatig je collega’s in levenden lijve te zien is ook belangrijk;
 • Ruimte om jezelf continue te blijven ontwikkelen om up to date te blijven van de nieuwste technologieën en tools;
 • En, nu de situatie het weer toelaat gezellige (kantoor)borrels, het jaarlijks kerstdiner en andere leuke activiteiten met je collega’s!
Gaat dit bovenstaande over jou? Ben je enthousiast geworden? En is het tijd voor een volgende stap?

Mooi!! Dan maken we graag kennis met je. Neem hiervoor contact met ons op via hr[@]boxplosive.nl en vermeldt voor welke vacature je solliciteert. Een cv en motivatiebrief mag, maar is niet noodzakelijk. Het belangrijkste is om met elkaar in contact te komen. En daarna … laten we gaan samenwerken!!!

Werving & selectiebureau, consultancy en/of detacheringsbureau?

We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken al onze kandidaten rechtstreeks. We begrijpen dat jullie, als intermediair, de kandidaten onze posities willen voorleggen en willen bijdragen aan onze ambities, maar dit is niet hoe wij onze werving hebben ingericht. Alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op onze vacatures zullen als directe sollicitaties worden behandeld.

Stuur ons
jouw sollicitatie

Bij Boxplosive draait het om plezier in je werk. Om de drive om samen met je collega’s, vanuit ieders expertise, te inspireren en innoveren voor meer klantbetrokkenheid. Benieuwd naar onze wereld? Kom werken bij Boxplosive. Kennismaken doen we graag!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

  Contact ons