Loyaliteits-
programma’s
voor meer
ambassadeurs

Loyale klanten: dat vraagt om de kracht van de juiste mix.

Een tevreden klant is mooi – maar niet genoeg. De retailers en brands van nu werken toe naar loyale klanten, die zich verbonden voelen en online en offline de merkwaarde versterken. Hoe je die duurzame relaties realiseert? Met betekenisvolle content. Met services die waarde toevoegen. Met eenvoudig te gebruiken technologie. Die drie onderdelen: wij brengen ze optimaal samen. En zorgen zo voor loyaliteitsprogramma’s met impact en resultaat.

Content.
Gepersonaliseerd, via het juiste kanaal en op het beste moment.

Wie klantgedrag kan veranderen heeft goud in handen. Samen komen we voor jullie tot een contentstrategie die customer loyalty optimaliseert. Denk aan digitaal sparen en promoties, waarmee de klant kan uitzien naar een passende incentive. Denk aan gepersonaliseerde content, die inspireert en naadloos aansluit bij elke fase van de customer journey. We laten klanten ervaren dat we ze begrijpen. Dat we er op elk moment voor ze zijn – vooraf en zeker ook ná elke aankoop.

Haal met onze services alles uit jullie loyaliteits­programma.

Welke activaties leveren in welke fase van de klantreis het meest op? Welke digitale kanalen zet je wanneer in, waarmee spreek je elke gebruikersgroep optimaal aan? Het zijn vragen die we jullie helpen beantwoorden, met onder andere trainingen en workshops. Met bijvoorbeeld een roadmap voor jullie loyaliteitsprogramma, het projectmanagement voor de integratie van onze technologie en een support helpdesk. Ons aanbod omvat alles voor die ene, overkoepelende service: loyalty conversie optimalisatie.

De technologie voor een doeltreffend loyalty platform.

Onze technologie heeft zich de afgelopen jaren bewezen bij tal van klanten in binnen- en buitenland. We voldoen ermee aan de Europese privacywetgeving GDPR en bieden een betrouwbaar loyalty platform, waarin gebruikersdata, transactiedata en winkeldata overzichtelijk samenkomen. Realtime API’s zorgen daarnaast voor een flexibele koppeling met systemen voor POS, e-commerce en CRM. Apps, gamification en campagnes voor digitaal sparen: onze technologie biedt jullie de veelzijdige basis.

Enkele partners waarmee we samenwerken:

Neem
contact op

Haal met ons alles uit jullie loyaliteitsprogramma en breng conversie naar een hoger niveau. Jullie stap naar impact met customer loyalty: we vertellen je graag meer.

Contact ons